tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Att välja övervakningssystem

När man ska köpa en övervakningskamera, eller en spionkamera, så finns det hos oss på prylstaden.se ett brett utbud av väldigt många olika kameror i olika prislägen. En sak kan du känna dig trygg med dock, när du handlar här hos oss, och det är att du alltid får högkvalitativa varor, personligt testade av oss.

När nya produkter presenteras på marknaden, som nu 3G-kameran var den senaste i raden att göra, så är vi först med att testa, utvärdera och sedan erbjuda dem till allmänheten. Men hur ska du som oinsatt kund veta vilken kamera, eller vilket övervakningssystem, som passar just dig bäst?

Vilket är ditt syfte?

Syftet med ditt övervakningssystem är såklart viktigt att ta hänsyn till. Vill du övervaka för att skrämma iväg inbrottstjuvar, eller vill du i smyg hålla koll på städhjälpen eller barnvakten? Vill du spela in utvecklingssamtalet med din chef utan att denne vet om det? Eller vill du kunna livestreama vad som försiggår i ditt fritidshus?

Det finns många olika användningsområden för övervakningskameror och spionprylar och de olika produkterna lämpar sig olika bra för olika saker. Du är välkommen att själv botanisera i vårt utbud, läsa våra produktbeskrivningar och jämföra priser, men vi finns också tillgängliga och villiga att svara på alla dina frågor, och hjälpa dig i ditt val och köp.

Hur ser din budget ut?

Även om alla de spionkameror och övervakningssystem som finns här på Prylstaden har samma höga kvalitet, så skiljer de sig i åt i pris. Man får alltid mycket för pengarna hos oss, men givetvis måste priset vara med i beräkningen när man ska välja sin övervakningssystem. Det finns produkter för bara några hundralappar och det finns avancerade 3G-kameror för många tusenlappar.