tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Dold övervakning

Övervakning kan ske på olika sätt och av väldigt varierade anledningar. Många gånger är övervakning berättigad, men det finns också tillfällen då spionutrustning och övervakningskameror som 3G-kameror, IP-kameror m.m. används för mer tveksamma syften. Det är upp till var och en att ta ansvar för sina handlingar och att publicera inspelat material av andra människor utan deras tillåtelse är olagligt.

Dold övervakning kan vara en fantastisk tillgång för den som är ute efter att sätta dit någon, eller övervaka någon utan dennes vetskap. Kanske vill man se efter om man kan lite på sin städhjälp, eller barnvakten, eller så kanske man vill spela in en händelse som äger rum för att använda som bevisföring.

Lagen säger inte mycket om själva handlingen att filma någon med dold övervakning, det är när man får för sig att publicera materialet som man är ute på hal is, så det rekommenderar vi å det bestämdaste att du undviker. En viktig parentes är den att man personligen måste bära inspelningsutrustningen, eller har den installerad i sitt eget hem, eller på sin egen mark.

Spionprylar

I vårt utbud av 3G-kameror finns en dold variant som man kan fästa i sina kläder. Denna är suverän om man vill låta någon i realtid och i hemlighet ta del av samtal eller en händelse som äger rum, och som man själv närvarar vid, men utan att de andra som närvarar vet om det.

Utöver denna smarta kamera så finns en uppsjö andra, smarta och lättanvända spionkameror och spionprylar i vårt utbud av övervakningsutrustning och spionprylar här på prylstaden.se

Upptäck dold övervakningsutrustning

För att ge alla en rättvis chans i alla sammanhang så finns också buggdetektorer i vårt sortiment. Dessa är ovärderliga om man misstänker att man iakttas utan att man gett sitt godkännande, på några minuter kan du skanna av ett rum, en bil eller en person och försäkra dig om att du inte övervakas eller spåras.