tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om oss

Prylstaden var Sveriges första butik med primärt fokus på spionprylar och annan övervakningsutrustning. Vår idé föddes ur egna intressen och vårt engagemang bara växer med åren. Vi som driver Prylstaden håller oss alltid uppdaterade om nya, och planerade, produkter inom övervakning och spionage, och lovar att de bästa produkterna på marknaden alltid finns tillgängliga i vårt utbud.

Inte bara är vi noggranna med vårt sortiment, att erbjuda det bästa och senaste, utan också om att göra det till absolut bästa pris. Vi har en lägsta prisgaranti som du som vår kund bara kan dra fördelar av. Jämför gärna våra priser på 3G-kameror och annan övervakningsutrustning med våra konkurrenters och skulle du stöta på någon av våra varor billigare någon annanstans så blir du belönad.

Service

Vårt engagemang ligger inte bara i produkterna vi säljer, utan lika mycket i vår relation med alla våra kunder. Att erbjuda god service är en av våra starkaste ambitioner och är därför kända för just detta. Minsta frågetecken du har så finns vi här för att släta ut det. Vi svarar snabbt, omfattande och lägger mycket krut på att de varor du beställer från oss levereras snabbt.

Trygghet

För att maximera tryggheten för dig som kund hos oss på Prylstaden så har vi ett flertal åtgärder. Dels är vi givetvis certifierade via Trygg E-handel som garanterar att dina personliga uppgifter hanteras på säkert vis och att dina bankdetaljer aldrig registreras för annat än just betalningen av de produkter du handlar hos oss. Dels ger vi 30 dagars öppet köp, så att du har gott om svängrum om du skulle ångra dig, eller begår ett misstag med din beställning.

En stor del av de produkter som vi säljer här på Prylstaden är framtagna för att öka tryggheten i din vardag och då är det vår moraliska skyldighet att ge dig maximal trygghet också när du handlar hos oss. Alla våra produkter har 1 års garanti, om inget annat anges.